Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους χρήσης που αφορούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας:

1. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η ιστοσελίδα vitzileoskids.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος που έχει δημιουργηθεί από την ατομική επιχείρηση (εφεξής καλούμενη “Εταιρεία”) με την επωνυμία “ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ” (ΑΦΜ 141823036, ΔΟΥ ΚΥΜΗΣ,), η οποία εδρεύει στην Κάρυστο επί της οδού Καρύστου 87.

Η ιστοσελίδα έχει σκοπό να παράσχει άμεση ενημέρωση για τα προϊόντα της, δίνοντας τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση εξ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας τους καθώς και διαδραστική επικοινωνία όλων των επισκεπτών (εφεξής καλούμενοι «Πελάτης») με την Εταιρεία, μέσα από τον σχολιασμό και την εκδήλωση προτίμησής τους σε συγκεκριμένα είδη, αξιοποιώντας εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης.

2. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ο Πελάτης διατηρεί το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά του στοιχεία, όπως και σε μία ενημερωμένη λίστα από τα άτομα (εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι vitzileoskids.gr) που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά. Επίσης, διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από την Εταιρεία την διόρθωση ή την διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είναι ικανοποιημένος από τον τρόπο χρήσης των προσωπικών του δεδομένων, μπορεί να επικοινωνήσει με την Εταιρεία από την σελίδα «Επικοινωνία», και αν δεν ικανοποιηθεί τότε διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε παράπονο στον Επίτροπο Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η συλλογή & επεξεργασία του προσωπικών δεδομένων γίνεται στο μέτρο που είναι απολύτως αναγκαίο για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών των Πελατών, την εμπορική επικοινωνία – προώθηση πωλήσεων μέσω ενημερωτικών e-mail/newsletters , τη βελτίωση των παρεχόμενων μέσω της ιστοσελίδας υπηρεσιών, καθώς και την άντληση στατιστικών και μόνο καταστάσεων (που δεν θα περιέχουν προσωπικά στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην αναγνώριση ατόμων).

3. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το vitzileoskids.gr, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχουν οι Πελάτες που είναι δικαιοπρακτικά ικανοί τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα, (εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν τελούν σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Ο Πελάτης ενημερώνεται από την Εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, το κόστος

και τον χρόνο αποστολής, τον τρόπο & το κόστος πληρωμής, την διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς αλλά και το δικαίωμα υπαναχώρησης. Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο Πελάτης λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει. Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Ο Πελάτης που επισκέπτεται τον διαδικτυακό τόπο αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση τήρησής τους, τόσο στο πλαίσιο της σύμβασης που καταρτίζεται με την αποδοχή τους, όσο και στο πλαίσιο της γενικής υποχρέωσής του για τήρηση της νομοθεσίας.

4. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Η συλλογή, χρήση και διάθεση προσωπικών δεδομένων ανηλίκων γίνεται μόνο μετά από ρητή γραπτή συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους. Ωστόσο, η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ψευδούς κατάθεσης στοιχείων κατά τη συμπλήρωση της αίτησης εγγραφής χρηστών.

5. ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ – ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

α. Ταυτοποίηση και Έγκριση Εισόδου Χρήστη (Identification, Authorization): Προκειμένου να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε ηλεκτρονική συναλλαγή με την Εταιρεία, είναι απαραίτητη η δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα. Για την πρόσβαση στο λογαριασμό αυτό είναι απαραίτητη η συμπλήρωση κωδικού εισόδου (username) και κωδικού ασφαλείας (password), τους οποίους επιλέγει και αναγνωρίζει μόνο ο Πελάτης. β. Παραπομπή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Facebook μέσω συνδέσμου: Ο Πελάτης του διαδικτυακού τόπου έχει τη δυνατότητα, στα τεχνικώς επιτρεπόμενα πεδία, να παρέμβει εκφράζοντας την γνώμη του για αναρτημένα στοιχεία, μέσω της εφαρμογής “Like/Μου αρέσει” που παρέχεται για τους χρήστες που διαθέτουν λογαριασμό στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”. Η λειτουργία της εν λόγω εφαρμογής, η οποία συνεπάγεται μεταξύ άλλων και παρουσίαση – επισήμανση στο προφίλ του χρήστη στο “Facebook” ότι δήλωση “Like” στον διαδικτυακό τόπο της Εταιρείας, διέπεται αποκλειστικά από τους όρους χρήσης της εν λόγω υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι βρίσκονται πέραν της σφαίρας ευθύνης της Εταιρείας μας.

6. ΕΥΘΥΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Εταιρεία επιφυλάσσεται για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη στα χαρακτηριστικά των προϊόντων που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας. Επιπλέον, η Εταιρεία ευθύνεται μόνο για δόλο και βαριά αμέλεια έναντι των χρηστών σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελίας ή καθυστέρησης παράδοσης των παραγγελθέντων προϊόντων. Περαιτέρω, επιφυλάσσεται ως προς τον χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, δυσπρόσιτες περιοχές κλπ.).

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη, θετική ή αποθετική, άμεση ή έμμεση, που τυχόν προκύψει από έλλειψη ικανότητας χρήσης του διαδικτυακού τόπου καθώς και σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο. Η Εταιρεία δεν ευθύνεται για τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες κατά την πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας, τα οποία σχετίζονται με τη συμβατότητα της υποδομής τους με αυτήν ή με τυχόν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά που περιέχονται στους διαδικτυακούς τόπους.