Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει την παραγγελία του με:

α. Πληρωμή με αντικαταβολή : H αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος & είναι δωρεάν αν η παραγγελία σας είναι από 49€ & άνω. Διαφορετικά χρεώνεται 1,5€.

β. Πληρωμή μέσω PayPal Ο ασφαλέστερος τρόπος παγκοσμίως για πληρωμές μέσω διαδικτύου. Ο πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει την συναλλαγή μέσω της Paypal, της πλέον γνωστής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων εφόσον έχει ή δημιουργήσει λογαριασμό και επιλέξει τον ανάλογο σύνδεσμο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του στο vitzileoskids.gr .

γ. Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα Πληρωμή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας (απαραίτητη η αναφορά στην αιτιολογία του ονοματεπωνύμου με το οποίο έγινε η εγγραφή & του αριθμού παραγγελίας) στις παρακάτω τράπεζες:

Πειραιώς: GR77 0171 2840 0062 8413 9852 273 (δικαιούχος ΒΙΤΖΗΛΑΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.) Swift/BIC code: PIRBGRAA

Εθνική τράπεζα της Ελλάδος: GR 940110 37100000 371 00398454

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που στείλετε τα χρήματα με έμβασμα από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε ότι όλα τα έξοδα επιβαρύνουν εσάς!

δ. Πληρωμή με κάρτα Γίνονται αποδεκτές όλες οι πιστωτικές, προπληρωμένες και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro μέσω απ’ευθείας σύνδεσης με την Τράπεζα Πειραιώς, στην σελίδα της οποίας καταχωρείται τα προσωπικά σας στοιχεία. Τα στοιχεία της κάρτας σας γνωστοποιούνται μόνο στην Τράπεζα, όχι στην επιχείρηση μας και αποστέλλονται μέσω ασφαλούς διασύνδεσης με τη χρήση XML web service στο Πειραιώς ePOS Paycenter

Η επιχείρηση μας παρέχει κρυπτογράφηση SSL 128bit και διαθέτει πιστοποίηση διεθνούς προτύπου ασφαλείας PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). ε. Πληρωμή επί τόπου στο φυσικό κατάστημα Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει να παραλάβει το προϊόν από το φυσικό μας κατάστημα στην Κάρυστο (Καρύστου 87) . Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία χρέωση και η πληρωμή μπορεί να γίνει επί τόπου είτε με μετρητά είτε με κάρτα